Necesitatea si importanta plaselor de insecte

Cu totii stim cat e de deranjant sa ne dorim racoare, intr-o seara calda de vara, dar sa nu ne-o permitem din cauza ca ne este teama ca, daca deschidem geamul, vor intra in casa tantari, musculite, albine si alte vietati zburatoare, care ne tulbura linistea.
Plasele impotriva tantarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa ve bucurati linistiti si fara a fi deranjati in serile calde, de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind plasele veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati.

Calitate
Pentru ca linistea si satisfactia clientilor este pe primul loc, oferim plase anti-insecte de cea mai buna calitate! Nu spunem asta degeaba, ci pentru ca produsele noastre sunt sunt confectionate din aluminiu extrudat, iar vopsirea lor se face in camp electrostatic!
In cazul in care va intrebati ce se intampla daca plasele de tantari s-ar afla in vecinatatea unui foc deschis, ne bucuram sa anuntam ca plasele anti-tantari pe care le oferim contin fibra de sticla ignifuga, ceea ce inseamna ca nu acestea nu se vor aprinde in cazul unui foc, nefiind, deci, inflamabile!

plase-insecte-bucuresti


oferta-personalizata