Promotia lunii Aprilie 30% reducere la rulouri exterioare de aluminiu!

Rulourile exterioare din aluminiu cu caseta aplicata se monteaza la exteriorul tamplariei existente si se pot instala direct pe rama ferestrei, in golul ferestrei sau pe peretele exterior al cladirii.
Rulourile exterioare din aluminiu cu caseta aplicata, au caseta, ghidajele si lamele din aluminiu.
Lamele din aluminiu sunt termoizolate cu spuma poliuretanica si au latimea de 39mm sau 55mm.
Rulourile exterioare din aluminiu cu casta aplicata, pot avea plasa de insecte tip rulou incorporata in caseta ruloului.

Rulourile exterioare din aluminiu cu caseta aplicata, in functie de inaltime, pot avea urmatoarele dimensiuni ale casetei:
– 137mm
– 150mm
– 165mm
– 180mm
Actionarea poate fi cu snur, manivela, electrica cu motor si comutator, electrica cu motor si telecomanda.

rulouri-aplicate-sinerco

rulouri-exterioare-cu-actionare-electrica

Rulouri exterioare din aluminiu cu plasa de insecte tip rulou

Rulourile exterioare din aluminiu cu plasa de insecte ofera dubla protectie locuintei dumneavoastra. Ruloul exterior functioneaza independent de plasa de insecte, acestea doua actionandu-se separat. Plasele de insecte se instaleaza in caseta rulourilor din aluminiu si pot fi prevazute atat la rulourile cu caseta aplicata cat si la rulourile cu caseta suprapusa. Plasele de insecte incorporate in caseta rulourilor exterioare functioneaza in sistem tip rulou vertical.

rulou-exterior-cu-plasa

Rulouri exterioare din Aluminiu cu sistem antiefractie

Rulourile exterioare din aluminiu antiefractie pot avea mai multe tipuri de dispozitive de blocare :  rulouri exterioareantiefractie cu sistem de autoblocare, pentru varianta manuala – rulouri exterioare antiefractie cu butuc si cheie, pentru varianta manuala – rulouri exterioare antiefractie cu cleme antiefractie, pentru varianta electrica.

rulou-exterior-caseta-suprapusa

Rulouri exterioare din aluminiu cu caseta suprapusa

Rulourile exterioare cu caseta suprapusa, se clipseaza pe partea de sus a tocului tamplariei si se monteaza odata cu aceasta. Caseta si ghidajele rulourilor exterioare cu caseta suprapusa sunt din PVC. Lamele din aluminiu sunt termoizolate cu spuma poliuretanica si au latimea de 39mm sau 55mm. Dimensiunea standard a casetei ruloului este de 170mm x 210mm. Actionarea poate fi cu chinga, manivela, electrica cu motor si comutator, electrica cu motor si telecomanda. In caz de service, accesul in caseta ruloului se realizeaza din interiorul incaperii.

rulouri-cu-caseta-superioara

Paleta culori rulouri exterioare

Avem pe stoc urmatoarele nuante de culori : Culori standard : alb, maro deschis (RAL 8014), maro inchis (RAL 8019) Culori nestandard : Stejar auriu, Nuc, Stejar inchis, Wenge, Argintiu, Gri antracit.

paleta-culori-rulouri-exterioare-sinerco


oferta-personalizata-sinerco

 Puteti solicita oferta Sinerco si online folosind formularul de mai jos.

    Datele personale transmise de dumneavoastra prin intermediul formularelor de contact si solicitare oferta vor fi folosite doar pentru ofertare, facturare sau pentru a va raspunde solicitarilor dumneavoastra.