Promotia lunii Mai 50% reducere

oferta-personalizata

Rehau Euro Design 70

Sistemul cu adâncime constructivă de 70 mm destinat construcţiei de locuinţe Euro-Design 70 oferă cele mai bune condiţii pentru proiecte de construcţii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile şi paleta de design, oferă numeroase posibilităţi pentru proiectarea acestora.

Imagini pentru rehau euro design 70

Avantaje Sistem economic pentru multe aplicaţii Suprafaţa HDF (finisare High-Definition): este de înaltă calitate, extrem de netedă şi durabilă, uşor de curăţat Falţ înclinat în rame pentru o drenare mai eficientă şi o curăţare mai uşoară Caracteristici statice optime datorită armăturii cu adâncime mare de montare In general, acelaşi tip de armătură în ramă şi canat, pentru reducerea stocurilor Opţional, garnituri sudabile la alegere, pentru o prelucrare raţională Ecologic, fiind reciclabil.

Design Opţiuni de design prin alegerea de forme ale canatului: drept sau rotund Posibilităţi exinse de design prin colorarea cu folii decorative, vopsire sau placare la exterior cu capace din aluminiu Forme individuale ca de exemplu: se pot realiza ferestre rotunde, neregulate cât şi înclinate sau divizate prin şprosuri.

Accesorii Soluţii antiigrasie pentru colţuri: Împiedică formarea de mucegai şi igrasie (DIN 4108-2)Cele trei soluţii pentru colţ: unghiuri de 90°, 135° şi unghi interior variabil între 90° şi 180° REHAU Comfort-Design plus: Sistemul de profile pentru rulouri, oferă protecţie efectivă împotriva luminii şi privirilor indiscrete. La alegere, disponibil şi cu rulou de plasă împotriva insectelor. Proprietati Adâncimea constructivă: 60 mm Numărul de camere: 3 camere Izolare termică Uf= 1,6 W/m²K (Euro-Design 70 cu armare standard) Uf = 1,5 W/m²K (Euro Design 70 plus cu armătură cu barieră termică) Izolarea fonică: până la Rw,P= 45 dB Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 3 (WK3) ( ENV 1627) Permeabilitatea la aer: clasa 4 (EN 12207) Etanşeitatea la averse: până la clasa 9A (EN 12208)


Rehau Brilliant

Izolaţie termică şi design variat Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combină izolarea termică performantă cu diversitatea designului. Indiferent dacă alegeţi adâncimea constructivă de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru construcţii noi sau renovări. Realizarea în diverse forme, multitudinea de culori şi modele de canaturi permit multe posibilitaţi de a vă personaliza fereastra.

rehau-briliant

Avantaje

Falţ înclinat în ramă pentru o mai bună evacuarea a apei şi pentru o curăţare uşoară Caracteristici statice optime datorită armăturilor cu o adâcime constructivă mai mare Armaturi identice în rame şi canaturi, pentru optimizarea stocurilor Opţional, garnituri coextrudate sudabile pentru o producţie economică Suprafaţa HDF (finisare High-Definition): este de înaltă calitate, extrem de netedă şi durabilă, uşor de curăţat Ecologic, fiind reciclabil.

Design Canaturi cu design teşit sau rotund Multitudine de posibilităţi de configurare prin intermediul colorării cu folii decorative, precum şi prin vopsire sau capace decorative de aluminiu Multe posibilităţi arhitectonice prin realizarea de forme individuale, ca de ex. ferestre rotunde, neregulate cât şi înclinate sau divizate prin sprosuri.

Accesorii Soluţia pentru colţuri fară condens:Previne formarea de mucegai şi condens în mod eficient (DIN 4108-2)Soluţia pentru colţuri unghiuri la 90⁰ şi colţuri cu unghiuri interioare variabile cuprinse între 90⁰ şi 180⁰ REHAU Comfort-Design plus:Sistemul de profile pentru rulouri oferă protecţie efectivă împotriva luminii şi privirilor indiscrete. La alegere, disponibil şi cu rulou de plasă împotriva insectelor. Proprietati Adâncime constructivă: 70 mm (opţional: 80 mm – profil rama) / garnitură de contact Numărul de camere: 5 camere (6 camere) Izolare termică Uf= 1,3 W/m²K (Brillant-Design cu armare standard)Uf = 1,2 W/m²K (Brillant Design plus cu armătură cu barieră termică) Economie de energie: până la 56% (baza de comparaţie: ferestrele vechi din lemn / PVC cu Uw = 2,7 W/m²K) Izolare fonică: până la Rw,P = 45 dB Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 3(WK3) ( ENV 1627) Permeabilitatea la aer: 4 (EN 12207) Etanşeitatea la averse: E900(EN 12208)

Rehau SYNEGO

Senzaţia de bine începe cu o temeratură plăcută. Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată. rehau-synego

Avantaje Economisirea energiei datorită nivelului de izolare termică ridicat Zgomot redus cu cel mai ridicat nivel de izolare fonică Nivel sporit de siguranţă datorită protecţiei antiefracţie individuale Design creativ al ferestrelor cu cele peste 220 de culori şi cu o multitudine de forme Ferestre curate, strălucitoare cu suprafeţe perfect netede datorită formulei unice High Definition Finishing Impact redus asupra mediului înconjurător datorită procesului de fabricaţie ce protejează resursele naturale.

Design Puteţi alege între nenumăratele opţiuni de design pentru ferestrele dumneavoastră SYNEGO: alb strălucitor, folii decorative imitaţie de lemn, în culori calde, cu suprafeţe structurate sau culori uni moderne. Alegeţi culoarea preferată dintre cele peste 220 de folii decorative disponibile. Puteţi opta pentru un aspect diferit la interior şi la exterior, de exemplu antracit la exterior şi alb clasic la interior.


oferta-personalizata